utorok 15. marca 2011

Možno sa taká narodila, možno....

Prestavovanie adminiek pokračuje. Na rade je Mae Q.

Mae predstavuje mladého človeka, ktorý vie čo chce v živote získať. Vo väčšine situácií sa zachová ako optimistka, no občas v nej nájdeme i kvapku realistky. Ak túži tak najmä po zakázanom ovocí, no vo svete vystupuje ako slušné dievčatko. Je veľmi tvrdohlavá a stojí si za svojím, i keď vie že jej názory sú k pravde na míle vzdialené.

Písanie článkov nikdy nebolou Maeinou silnou stránkou, no vždy sa snažila zlepšovať. Nikdy sa nevzdáva i keď vie že nemá žiadnu šancu na úspech. Pri dokonalých schopnostiach Say a Wia Q. si na to však musela zvyknúť. Nebojácnosť. Mae zvykne svoje názory vyjadrovať svojským spôsobom. Nikdy nemôžeme vedieť čo od nej očakávať, napriek tomu že máme pocit že ju poznáme ako vlastné "boty". Svoje súkromie si dostatočne stráži a to i napriek tomu že je otvorená, priateľská a vždy ochotná pomôcť. Pýtate sa ako je to môžné? Ani sama neviem. Možno sa taká narodila, možno je to herečka.

Charakteristika Mae sa nedá opísať slovami na pár riadkov, ak túžite spoznať Mae a svet okolo nej stačí sledovať jej články, alebo ju môžete priamo kontaktovať na mail: m.sfsuccess@gmail.com .

Ako Mae tak aj celý tento blog spája niečo čo sa ani spojiť nedá. A i preto vzniká niečo nové. Ale čo je to? To sa čoskoro dozvieme.

S potešením Mae :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára